THAI CHI WOK

THAI CHI WOK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Chi Wok. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 10:49 Het was lekker
17 mei 2022 om 21:33 Was heerlijk!
12 mei 2022 om 11:51 Amazing food, pipping hot, fast delivery, great people! I had to call the restaurant to make a correction on the address and the woman was so friendly and happy and kind! Highly recommended!
10 mei 2022 om 20:23 Voor het eerst besteld. Bakje was zeker goed gevuld alleen de smaak mocht ietsjes meer. Misschien dat het aan de saus lag kan ook. Maar voor de rest heerlijk gegeten.
9 mei 2022 om 8:59 Geen zout of peper en te veel knoflook. Een dag later en terwijl ik deze recensie schrijf, ruik ik nog steeds naar knoflook.
8 mei 2022 om 21:31 Iedere keer weer aangenaam verrast door de snelheid en de kwaliteit. Perfecte afsluiter van onze trouwdag en Moederdag. Niemand wil dan tenslotte koken :-) Tot de volgende keer!!
29 apr 2022 om 18:15 Heel jammer, zijn aardige mensen maar het eten was heel vies, 1 gerecht was veelste nat (alsof ik soep at) en het andere gerecht had geen saus en was weer veelste droog
28 apr 2022 om 22:11 After visit to Lidl, I was passing by their place. Owner was cleaning the voortuin, which is already a good sign. Today, we decided to order a little bit from everything. Very delicious and what is important - halal. Good luck!
25 apr 2022 om 23:12 Het was best wel prijzig voor zulke kleine bakken. De smaak was heel mild.
15 apr 2022 om 11:15 Heerlijk gegeten! Bezorger ook zeer vriendelijk en snel.
12 apr 2022 om 21:08 Lekker gegeten zoals altijd
10 apr 2022 om 20:35 Zeer slecht helaas, Totaal geen smaak en niet vers. En dat voor een maaltijd van ruim 17 euro